Dana 3. travnja 2018.godine ostvaren je moj san o otvorenju malog obiteljskog vrtića. Ponosna sam što je otvorenju prisustvovao i gradonačelnik grada Zagreba gospodin Milan Bandić i njegovi suradnici. Nakon rezanja vrpce i svečanog pokazivanja prostora, dan smo proveli u lijepom druženju s roditeljima i djecom koja su već idućeg dana započela svoj boravak u našem vrtiću.

Od malih nogu, sanjala sam da ću jednog dana postati odgojiteljica. Po završetku fakulteta, počela sam raditi u vrtićima i polako se rodio i san o otvorenju vlastitog dječjeg vrtića gdje bih mogla izravno utjecati na kvalitetu svih aspekata odgoja i obrazovanja Vaše djece. U svom vrtiću iz snova željela sam djeci pružiti najbolje materijalne uvjete, osigurati da se za njih brinu odgojitelji koji stvarno vole svoj posao i manji broj djece u skupinama kako bi se zadovoljile individualne potrebe svakog djeteta.

3.travnja 2018.godine moji snovi postaju realnost. Od tog dana u Dječjem vrtiću Mudre glavice okupljen je tim odgojitelja koji svoj posao doživljavaju kao poziv i dane Vaše djece ispunjavaju učenjem kroz smijeh i veselje. Presretna sam kada vidim kako djeca odrastaju u mom vrtiću i postaju prave male MUDRE GLAVICE spremne osvojiti svijet.

Deana Dašić Ražnjević