Ponedjeljak : krem juha od slatke crvene tikve – pileći odrezak u kukuruznom brašnu sa žara – rizi bizi – salata cikla

Utorak : restana junetina sa mahunama i krumpirom na varivo – svježe voće

Srijeda : bistra pileća juha sa rezancima – rasipana sarma sa kiselim zeljem i restanim krumpirom

Četvrtak : pirjano bijelo zelje sa korjenastim povrćem i teletinom

Petak : krem juha od rajčice sa rižom – tunjevina u umaku od rajčice i svježeg povrća – kuhana tjestenina na mas.ulju

23-27.11.2020g

Ponedjeljak : bistra goveđa juha sa povrćem i heljdom – file kotleta u natur umaku sa svježom paprikom,tikvicama i češnjakom – kuhana kukuruzna palenta

Utorak : grašak varivo sa baby mrkvicom , pirjanim pilećim prsima,krumpirom i dimljenom slaninom – svježe voće

Srijeda : krem pileća juha sa rižinim mlijekom – zapečena pašta šuta sa junetinom i rajčicom,beshamel parmesan sos – salata svježa mješana

Četvrtak : seljačka gulaš juha sa krumpirom,celerom,korabom i ukuhanim sječenim mesom

Petak : riblja gusta juha sa prosom i ribanom mrkvom – kuhani zagorski štrukli sa preprženim prezlama i rajčica salatom

Vegetarijanski jelovnik

16-20.11 2020g

Ponedjeljak : krem juha od slatke crvene tikve – dimljeni eko seitan sa žara – rizi bizi – salata cikla

Utorak : restane mahune i krumpir na varivo – proteinski vege burger – svježe voće

Srijeda : bistra povrtna juha sa rezancima – pirjani šareni grah sa kiselim zeljem,baby mrkvom i restanim krumpirom

Četvrtak : punjene vege tortilje sa mladim povrćem i integralnom rižom

Petak : krem juha od rajčice sa rižom – tunjevina u umaku od rajčice i svježeg povrća – kuhana tjestenina na mas.ulju

23-27.11.2020g

Ponedjeljak : krem juha sa povrćem i heljdom – svježi tofu u natur umaku sa svježom paprikom,tikvicama i češnjakom – kuhana kukuruzna palenta

Utorak : grašak varivo sa baby mrkvicom – veganski popečak od batata,špinata,slanutka i kukuruza – svježe voće

Srijeda : krem povrće juha sa rižinim mlijekom – vege lasagne iz pećnice zapečene sa ementalerom i biljnim vrhnjem – salata svježa mješana

Četvrtak : pirjano povrće sa bukovačama i pitom od krumpira na žaru

Petak : riblja gusta juha sa prosom i ribanom mrkvom – kuhani zagorski štrukli sa preprženim prezlama i rajčica salatom